Инкомтел ЕООД стана партньор на Acronis
blog image

Инкомтел ЕООД стана партньор на Acronis

Клиентите на Инкомтел ЕООД могат да се възползват от 30-дневен безплатен тестов период

Инкомтел ЕООД стана партньор на Acronis. Ние вече предлагаме всички технологични решения на лидера в киберзащитата, сред които са облачните продукти Acronis Cyber Protect Cloud, Acronis Cyber Files Cloud, Acronis Cyber Disaster Recovery Cloud, Acronis Cloud и Acronis Cyber Cloud. Като част от партньорството, клиентите на Инкомтел ЕООД могат да се възползват от 30-дневен безплатен тестов период.

Сред най-големите предимства на Acronis Cyber Protect Cloud и Acronis Cyber Files Cloud е, че осигуряват на бизнеса защита на данните, приложенията и системите. Чрез тях клиентите на Инкомтел ЕООД получават достъп до архивиране, възстановяване при бедствия, синхронизиране и споделяне на файлове, услуги за нотариално заверяване и електронно подписване, всички управлявани от една конзола.

С Acronis Disaster Recovery Cloud Инкомтел ЕООД предлага на клиентите възможност да възстановят критични бизнес данни и цели уебсайтове за броени минути дори и след сериозен инцидент. Решението гарантира безопасността и сигурността на данните с функции, сред които криптирани архиви и проактивна, AI-базирана защита от ransomware.

Acronis Cloud улеснява процеса на ИТ администриране с централизирано управление, достъпно на местно ниво или с външно архивиране. Локалното архивиране и репликация и поетапното предоставяне на множество резервни копия помага на потребителите да премахнат рисковете от загуба на данни чрез хибридно архивиране. Освен това AES-256 криптирането гарантира сигурен достъп, съхранение и предаване на данни.

Acronis е водещ доставчик на лесни за използване решения за архивиране, възстановяване и сигурност за физическа, виртуална и облачна среда. Патентованата му дискова технология за изображения позволява на корпорации, малки и средни предприятия и потребители да защитят своите цифрови активи. Със софтуера за възстановяване, разгръщане и миграция на Acronis потребителите защитават своята цифрова информация, поддържат непрекъснатостта на бизнеса и намаляват времето на престой. Компанията е основана в Сингапур през 2003 г. Сега Acronis има повече от 1300 служители в 18 държави. На решенията му се доверяват повече от 5 милиона потребители и 500 000 предприятия. Продуктите на Acronis се предлагат от 50 000 партньори и доставчици на услуги в над 190 страни.