background
Общи условия

Условия за ползване на сайта

Разгледайте нашите общи условия

Общи условия за ползване на сайта
backgrounds

Условия за ползване

Уважаеми посетители,

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма „Инкомтел“ ЕООД, с офис на адрес: гр. Търговище, ул. „Бойчиновци“ № 2, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 125575472, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез сайта си  www.protect-pc.com.

Моля Ви да прочетете внимателно нашите условия за ползване на сайта www.protect-pc.com, тъй като те съдържат важна информация за взаимоотношенията, правата и отговорностите между Вас като Посетител/Клиент и Инкомтел ЕООД, като собственик на сайта.

Ползването на услугите на този сайт под всяка тяхна форма означава, че Посетителят / Клиентът е съгласен и приема да спазва стриктно настоящите условия.

Ако Вие не сте съгласни с тях, моля не ползвайте услугите на сайта www.protect-pc.com

Съдържанието на сайта е такова, каквото е, без никакви гаранции за неговата актуалност, липса на грешки, обща достъпност и др. Потребителят е отговорен сам за своята интерпретация на точността, цените, условията и пълнотата на информацията, публикувана в сайта.

Инкомтел ЕООД може да променя информацията на сайта без предварително уведомление.

Инкомтел ЕООД не гарантира непрекъснат и безпроблемен достъп до този сайт.

Използването на сайта е изцяло на Ваша отговорност.

Нито Инкомтел ЕООД, нито негови служители или трети страни, свързани със създаването и поддръжката на този сайт, носят отговорност за каквито и да е преки, косвени, случайни, възникващи като следствие, или други щети, породени от използването на сайта или свързани по какъвто и да е начин с него.

Инкомтел ЕООД носи отговорност пред ползвателя само в предвидените от българското законодателство случаи.

За да направите запитване за програмен продукт или услуга от сайта ни е необходимо да се свържете с нас чрез контактната ни форма, по телефона, по електронната ни поща или на място в офиса.

За целта трябва да отидете на „Контакти“ горе вдясно на сайта, където е информацията за връзка с нас и да изберете предпочитания от вас начин на комуникация.

Програмните продукти и услуги, които предлагаме са на лидерите в киберсигурността и облачните услуги – Microsoft, Acronis, ESET, Kaspersky, Sophos и др.  

При ваш интерес ние ще Ви запознаем със сроковете на активиране и условията за ползване на техния софтуер. Можете да се възползвате с наша помощ и от пробните безплатни версии най-често в рамките на 1 месец.

При избор на даден продукт трябва да се съгласите с условията за използване и лицензиране на съответния производител. В сайта сме наблегнали на облачните услуги на абонаментен принцип, но можем да ви предложим и техните постоянни лицензи.

Сроковете за ползване на софтуера и на заплащане също зависят от търговската политика на различните фирми. Те могат да бъдат месечни, едногодишни, двугодишни, постоянни, плащане само на услугата, която сте ползвали и др.

Заплащането за предлаганите от Инкомтел ЕООД услуги може да се извърши по два начина:

 1. Чрез превод на сумата от клиента на посочената от нас банкова сметка, след издаване на документ за извършени услуги.
 2. В брой – в офиса на Инкомтел ЕООД.

Всички такси към банки и куриерски фирми при плащане на услугите са за сметка на клиента.

След сключване на срочен договор с клиент за ползване на нашите услуги и ИТ решенията на нашите партньори, той може да се прекрати при следните условия:

 1. Ако клиентът не заплати услугата в уговорения срок, тя се спира временно и се подновява след получаване на дължимата такса.
 2. При желание на клиента да прекрати предсрочно ползването на услугата той трябва да се съобрази със задълженията си, в зависимост от срока на договора и условията по него.
 3. След изтичане на срока на договора той се прекратява, ако клиентът не пожелае неговото подновяване.
 4. При сключване на нов договор за ползване на услугите на Инкомтел ЕООД, той може да се прекрати от всяка една от страните до 1 месец след началото му, без никакви предварителни условия.
 5. При сключване на нов договор за ИТ решенията на партньорите ни – всяко едно от тях има различни условия за прекратяване в зависимост от производителя и срока на услугата, с които клиентът трябва да се запознае и съгласи при сключване на договора.

Инкомтел ЕООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет сайта www.protect-pc.com, ако попълнените данни на клиента не са валидни.

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва. Това изявление е достъпно от „Общи условия“ най-отдолу на всяка страница на този сайт.

Инкомтел ЕООД се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и др.

В случаите, когато сме получили изричното писмено съгласие на Клиента или информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация, Инкомтел ЕООД е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

За да защитим Вашата информация от неоторизиран достъп, осигуряваме криптирана връзка чрез SSL сертификат към нашия сайт. SSL (Secure Socket Layer) е протокол, който осигурява криптиране на връзката между сървър (уебсайт) и браузър (потребител). Предаваната през такава връзка информация е защитена от неоторизиран достъп и прихващане.

Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може и да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

 • помогнем при попълване на поръчка;
 • информираме относно продукти или услуги;
 • да предоставим услуги и поддръжка;
 • известим за нови услуги или други ползи;
 • предоставим персонализирани промоционални оферти;
 • изберем съдържание, което да Ви бъде показано;

Инкомтел ЕООД си запазва правото да променя едностранно условията за ползване на сайта www.protect-pc.com по всяко време чрез обновяване на настоящия документ.

Задължение на посетителите и клиентите на сайта е да се запознаят с актуалните условия за ползване, защото тези условия са обвързващи.